Nevjerovatan refleks golmana Tottenhama

Odbrana sezone u režiji Llorisa

Endin Čaušević

Tottenham je sinoć poražen na gostovanju protiv Monaca sa 2:1 u okviru 5. kola grupne faze Lige prvaka.

Londonski klub je ovim porazom izgubio sve šanse da se plasira u nokaut fazu najelitnijeg takmičenja u Evropi. Monaco je na kraju slavio sa 2:1, ali je mogao i ubjedljivije jer su igrači francuske ekipe imali nekoliko sjajnih prilika.

Ipak, na golu Tottenhama sinoć je briljirao Hugo Lloris. Golman londonske ekipe u prvom poluvremenu odbranio je penal Falcau, da bi u drugom dijeli imao nevjerovatnu odbranu.

Nakon prekida zaprijedio je Kamil Glik, ali je Lloris fenomenalnim refleksom loptu poslao u korner. Međutim, ni on nije mogao spasiti Tottenham ispadanja iz Lige prvaka.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi