Odegaard: Ne kajem se što sam došao u Real

Norveški tinejdžer još čeka na svoju šansu

Odegaard: Ne kajem se što sam došao u Real

Mladi norveški reprezentativac Martin Odegaard je početkom 2015. godine stigao u Real Madrid, u kojem još uvijek nije dočekao pravu šansu.

Bez obzira na to, Odegaard je istakao da se nimalo ne kaje što je u moru ponuda odabrao onu koja je stigla iz Madrida.

"Posjetio sam Liverpool i dva kluba iz Manchestera, i svi su bili veoma korektni prema meni. Ipak, odabrao sam Real Madrid i ne kajem se zbog toga. Trenutno sam fokusiran samo na to da postanem što bolji igrač i radim na tome svakidan", izjavio je Odegaard.

Mladi Norvežanin je zbog velike konkurencije u veznom redu proslijeđen u drugi tim Real Madrida, za koji je upisao trinaest nastupa uz jedan postignuti gol, te nekoliko asistencija.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.