Ramos je stao pred legendu i s puno poštovanja "skinuo kapu"

Potez za svaku pohvalu

Ramos je stao pred legendu i s puno poštovanja "skinuo kapu"

Edmir Škorić

Real Madrid je u duelu za "Trofej Santiago Bernabeu" pobijedio AC Milan s 3:1.

Milan je odigrao dobar meč i vidjeli smo prvijenac Higuaina, ali Real je pogocima Benzeme, Balea i Mayorala došao do sigurne pobjede na kraju.

Trofej pobjedniku je uručio Paolo Maldini, a nakon što je isti trebao da preda Sergiju Ramosu, kapiten Reala je pokazao koliko poštuje Maldinija, pa je gestikulacijom 'skinuo kapu' legendi Rossonera.

Maldini je godinama bio jedan od najboljih stopera u Evropi, pa je razumljivo da ga Ramos poštuje i vjerovatno mu je jedan od idola u karijeri.

Potražite više informacija na temu La Liga:

S obzirom da je čitavu karijeru proveo u Milanu, nije ni čudo što Maldinija toliko obožavaju širom svijeta.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi