Odegaard u januaru pravi korak nazad?

Ide u Rennes?

Odegaard u januaru pravi korak nazad?

Edmir Škorić

 Mladi norveški nogometaš Martin Odegaard će po svim prilikama napustiti Real Madrid.

U Madridu su Odegaarda doveli kao 'čudo od djeteta', no ovaj se nije uspio odmah uklopiti u novu sredinu, pa uglavnom igra za B tim kraljevskog kluba.

Međutim, Real nikako ne želi da ga se odrekne jer vjeruje da je pred njim još uvijek bogata karijera i da će izrasti u velikog igrača, pa ga je zato spreman poslati na posudbu u januaru.

Nekoliko timova spremno je angažovati Odegaarda makar na pola sezone ili čitavu sezonu, a među zainteresovanim stranama je i Rennes.

Potražite više informacija na temu La Liga:

"Nismo zaboravili na Odegaarda i u januaru ćemo pokušati da ga potpišemo", rekao je savjetnik Rennesa Mikael Silvestre, a Francuzi su i ranije pokušavali potpisati Odegaarda.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi