Odgođen bh. All Star susret
Arena u Zenici

Zbog tehničkih poteškoća

Odgođen bh. All Star susret

Košarkaška All-star utakmica, koju je SportSport.ba trebao organizovati u julu ove godine u Zenici odgođena je za, najvjerovatnije, decembar ili januar.

Najčitaniji sportski portal u Bosni i Hercegovini nakon organizacije Idola nacije, na kojoj je SportSport.ba dodijelio priznanje Vedadu Ibiševiću kao najboljem bh. fudbaleru u prošloj godini, planirao je organizaciju i košarkaškog All star meča, koji se trebao odigrati u julu u zeničkoj Areni. Međutim, uslijed niza tehničkih poteškoća, naš portal je primoran odgoditi ovaj susret revijalnog karaktera.

Na žalost, stvari se nisu poklopile i projekat All Stara moraćemo odgoditi. Nadam se da će se do kraja godine stvoriti uslovi da realizujemo i značajnu manifestaciju na košarkaškim terenima i da će već tokom zime bh. publika imati priliku da uživa u egzibicionoj utakmici naših najboljih košarkaša“, rekao je Emir Haračić, glavni i odgovorni urednik SportSport.ba.

"Moram istaknuti i veliku spremnost KS BiH i selektora Bajramovića da učine sve što je u njihovoj moći da se ova utakmica zaista odigra. Ipak, utakmice baraža su sada prvi prioritet i košarkaška reprezentacija BiH mora ostati u fokusu svih onih koji žele napredak bh. sportu.", dodao je Haračić.

 SportSport.ba će nastaviti i u narednom periodu pojačati saranjdu sa KS BiH, te učiniti sve što bude u našoj moći da bh. sportskoj javnosti priušti održavanje onog što ima gotovo svaka evropska država, košarkaškog All star susreta.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.