Odgođen izbor pomoćnika iz RS-a

Baždarević još uvijek bez stručnog štaba

Odgođen izbor pomoćnika iz RS-a

Mehmed Baždarević, novi selektor fudbalske reprezentacije Bosne i Hercegovine, još uvijek nije sastavio svoj stručni štab s kojim će sarađivati u tokom svog mandata na klupi naše najbolje fudbalske selekcije.

Zasad je jedino poznato da će, uz saradnika iz Francuske,  jedan od njegovih pomoćnika biti Dragan Perić, koji je dugo radio u Zrinjskom, i koji je u proteklom periodu bio član stručnog štaba U-21 reprezentacije BiH, dok je izbor Baždarevićevog pomoćnika iz RS-a odgođen. 

U opticaju su bila tri kandidata Branimir Tulić, Nikola Nikić i mlađani trener Kozare iz Gradiške Igor Janković, a u narednim danima trebalo bi biti poznato koji će od njih će asistirati novom selektoru BiH.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.