Odgođena finala Lige prvaka i Lige Evrope!

UEFA saopštila

Odgođena finala Lige prvaka i Lige Evrope!

Teme:

Krovna kuća evropskog fudbala je danas saopštila da se finalne utakmica njenih takmičenja, Lige prvaka i Lige Evrope, neće održati na datume koji su bili utvrđeni i prije početka sezone. 

Također, odgođeno je i finale ženske Lige prvaka.

Bilo je gore navedeno za očekivati s obzirom da je fudbal na pauzi do daljnjeg zbog straha od širenja koronavirusa na Starom kontinentu.

Za sada nema informacija o mogućim datumima odigravanja finalnih mečeva, niti o datumima mogućeg nastavka takmičenja u Ligi prvaka, Ligi Evrope i ženskoj Ligi prvaka.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Inače, svi pomenuti finalni mečevi su se trebali odigrati u maju. Finale Lige prvaka je bilo zakazano za 30., finale Lige Evrope 27., a finale ženske Lige prvaka 24. maj.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi