Odgođena tri susreta 4. kola

Omladinska Premijer liga BiH

Odgođena tri susreta 4. kola

Odigrane dvije zaostale utakmice iz prvog kola, a odgođene su tri utakmcie četvrtog kola Omladinske Premijer lige BiH.

U zaostalim utakmicama iz prvog kola Premijer Omladinske lige BiH u kategoriji kadeta, Zrinjski je u Mostaru slavio protiv Travnika sa 3:1, a u Zenici, Čelik je u reviji golova savldao Velež rezultatom 5:3.

U kategoriji juniora ponovo su slavili domaćini, pa je Zrinjski minimalno savladao Travnik sa 2;1, a Čelik visoko savladao Velež sa 4:0.

Ovog vikenda igra se 4. kolo. Odgođeni su susreti Zrinjski - Željezničar, Široki Brijeg - Sloboda i Sarajevo - Slavija zbog igranja većeg broja igrača iz ovih klubova za reprezentativne selekcije U - 17 i U- 19, i ove utakmice će biti odigrane kasnije.

U ostalim susretima, u nedjelju 21. avgusta, sastaju se:

PRIJEDOR: Rudar Prijedor - Borav (kadeti 9,00 juniori 11,00)
VOGOŠĆA: Olimpik - Čelik ( 15,30  17,30),
TRAVNIK (DOLAC NA LAŠVI): Travnik - Zvijezda Gradačac (15 - 17),
TREBINJE: Leotar - GOŠK (16-18) i GRADIŠKA: Kozara - Velež (16-18).

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.