Odgođene utakmice Prve i Druge lige FBiH

Odluka Komisije za takmičenje NS FBiH

Odgođene utakmice Prve i Druge lige FBiH

Zbog elementarnih nepogoda i problema sa putnim komunikacijama u Bosni i Hercegovini, Komisija za takmičenje NS FBiH donijela je odluku o ponovnom odlaganju svih utakmica Prve lige i Druge lige FBiH grupa „Centar“, „Sjever“ i „Zapad“.

Sve utakmice 28. kola Prve lige FBiH će se igrati u subotu 24.05.2014. godine prema utvrđenom rasporedu takmičenja Prve lige FBiH.

Utakmice 29. kola Prve lige FBiH igrat će u srijedu 28.05.2014. godine, a utakmice 30. kola Prve lige FBiH igrat će se u subotu 31. maja/svibnja 2014. godine prema ranije utvrđenom rasporedu.

Prema utvrđenom kalendaru takmičenja za sezonu 2013/2014 Prva liga i Druga liga FBiH završavaju se 31.05./01.06.2014. godine.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije