Odigrano 1. kolo Mininogometne lige Kiseljak

Čak 44 pogotka u četiri susreta

Odigrano 1. kolo Mininogometne lige Kiseljak

Adnan Beganović

Tokom vikenda iza nas odigrani su susreti 1. kola Karlovačko Mininogometne lige Kiseljak, a na četiri susreta postignuto su čak 44 pogodaka.

U Kiseljaku su odigrana četiri susreta 1. kola Karlovačko Mininogometne lige na kojima su strijelci bili jako raspoloženi.

Najviše pogodaka postignuto je na susretu Veterani Brnjaci - NLO Kiseljak i to čak 16, a rezultatom 12:4 slavili je ekipa Veterani Brnjaci.

Četri pogotka manje "palo" je na susretu MNK Prikaze - Ceste Company (2:10), na susretu Bojo Metal - Caffe Movie viđeno je 11 pogodaka (7:4), dok je na susretu NK Gromljak - CPu postignuto pet pogodaka (4:1).

Idućeg vikenda na rasporedu su susreti 2. kola, a sastaju se: Caffe Movie - NK Gromiljak, Veterani Brnjaci - Ceste, Company, Bojo Metal - MNK Prikaze, CPU - NLO Kiseljak.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi