Odigrao 10 utakmica i osvojio pet trofeja!

Alvaro Odriozola

Odigrao 10 utakmica i osvojio pet trofeja!

Edmir Škorić

Dešava se, eto, pa jedan igrač za samo 10 skupljenih nastupa u sezoni osvoji 10 i to kakvih trofeja.

Alvaro Odriozola je ove sezone igrao za Real Madrid, potom je zimus posuđen Bayernu i sveukupno je upisao 10 nastupa, a to je 24-godišnjem desnom beku bilo dovoljno da se pored njegovog imena za sezonu 2020/21 upiše pet trofeja.

S obzirom da je u svakom od takmičenja upisao barem nastup, tako je i postao vlasnik trofeja.

S Realom je osvojio La Ligu i Superkup Španije, dok je kao igrač Bayerna osvojio Bundesligu, DFB Pokal i na koncu Ligu prvaka sinoć poslije pobjede nad PSG-om.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

U prosjeku je na svakih 122 minute igre osvojio po jedan trofej. Nije svojim igrama previše doprinio, ali koga briga, trofeji su ono što se pamti.

Zaprati FC Bayern Munich, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FC Bayern Munich Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

JJ90
Šte ga briga, svaki mjesec kane 500 marki
2 3
Sloboda
Svaka čast hahahah
1 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti