Odlazak legende: Ivano Balić objavio kraj karijere

Povlači se na ljeto

Odlazak legende: Ivano Balić objavio kraj karijere

Jedan od najboljih rukometaša svih vremena Ivano Balić odlučio se oprostiti od aktivnog bavljenja ovim sportom po završetku tekuće sezone 

Njegovu odluku je na službenim stranicama objavio njemački Wetzlar, klub u kojem će Balić i završiti profesionalnu karijeru.

"Odluka je bila teška jer se u Wetzlaru osjećam nevjerojatno dobro i sjajno se zabavljam u ovoj momčadi. Počašćen sam što mi je ponuđen novi ugovor, no moram napraviti ono što mislim da je najbolje za mene, moju obitelj i prvenstveno moje tijelo", započeo je Balić te potom dodao:

"Dugogodišnje igranje na najvišoj razini ostavilo je trag, morate znati kada je pravo vrijeme za kraj. Moje vrijeme doći će ovog ljeta".

Ivano Balić je sa reprezentacijom Hrvatske osvojio gotovo sve što se moglo osvojiti a dva puta je proglašen najboljim rukometašem svijeta i to 2003. i 2006. godine.

Karijeru je počeo u RK Split a u karijeri je još nastupao za Metković, San Antonio, Zagreb, Atletico i Wetzlar.  

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.