Odlazi i Lionel Messi!

Obavijestio upravu kluba

Odlazi i Lionel Messi!

Barcelona je u proteklih nekoliko sedmica prvo ostala bez La Lige, onda bez Lige prvaka, a sada bi mogla ostati i bez Lionela Messija. 

Španski list Esporte Interativo prenosi da je Messi donio odluku i obavijestio upravu Barcelone o tome da želi odmah napustiti ekipu.

To će sigurno dodoatno podgrijati špakulacije da Leo odlazi u Inter koje su aktuelne već neko vrijeme.

Podsjetimo, on s Barcom ima ugovor do ljeta 2021. godine i već u januaru može dogovoriti saradnju s bilo kojim drugim klubom te otići narednog ljeta kao slobodan agent.

Ipak, on prema navodima pomenutog lista ne želi ništa da čeka i želi odmah napraviti transfer.

Inače, novinar koji je iznio ovu informaciju, Marcelo Bechler, je isti onaj novinar koji je prvi objavio informaciju da će Neymar napustiti Barcelonu i preći u PSG.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Ako do odlaska Messija zaista i dođe, smatra se da je Inter favorit broj 1, a da je jedina preostala realna opcija Manchester City.

Za kraj samo podsjetimo da se špekuliše kako će novi trener višestrukog šampiona Evrope vjerovatno biti Nizozemac Ronald Koeman.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Penderinos
Intera vidim kao budućeg prvaka Europe , Messi Lukuaku Lautaro iza Barrella Tonali Brozović u odbrani Hakimmich Skrinjar i de Vrij još fali bek i to je to
5 18
Maestro
Mislim da bi Barcelona najbolje prošla da se riješi staticnog igrača koji se u velikim utakmicama ne vidi na terenu a trebo bi da bude vođa
5 14

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi