"Odlazim iz PSG-a, ali ću se uvijek sjećati predivnih trenutaka"

Oproštaj sjajnog fudbalera

"Odlazim iz PSG-a, ali ću se uvijek sjećati predivnih trenutaka"

Midhat Šljivak

Ekipa PSG-a će tokom ljeta očigledno doživjeti dobru rekonstrukciju tima.

Nekoliko fudbalera našlo se na izlaznim vratima kluba, a među njima je i 31-godišnji ofanizvac Hatem Ben Arfa.

Iako je 2016. godine stigao iz Nice kao veliko pojačanje, ovaj fudbaler se nije naigrao na Parku Prinčeva i bio je u nemilosti trenera Unaija Emeryja.

Ben Arfa je na Instagramu potvrdio kako napušta PSG i oprostio se od navijača kluba.

"Uskoro završava moja avantura u PSG-u. Iako prolazim kroz teške trenutke, sretan sam što sam nosio ovaj dres. Ostaće mi divna sjećanja na saigrače i klub, a na ovaj način želim da se zahvalim navijačima na podršci. PSG će mi uvijek biti drag klub", poručio je Ben Arfa.

Karijeru će ovaj fudbaler vjerovatno nastaviti u Engleskoj. Ogroman interes za njega pokazuje Leicester City gdje bi trebao zamijeniti Riyada Mahreza.

Ben Arfa je u dvije sezone nastupio u 32 utakmice za PSG i postigao je četiri gola.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi