6

Komentari (6)

Mustafa
Još da odigramo ovu utakmicu sa Dinamom za 100 godišnjicu pa da ugasimo Slobodu. A gradonačelnik Imamović neka na Tušnju iskopa još jedno jezero i neka ga pokrije. Tribine će odlično poslužiti za sunčanje,posebno one nove što Jasmin planira podići već deceniju. Stadion Tušanj Husiću ne treba. On na proljeće gradi novi i moderan stadion za svoje izbjeglice, a ćaršijska fukara nek se kupa u novom jezeru na Tušnju zajedno sa tuzlanskim biznismenima (*****ima!)
mirza24
Gdje nadjoste ovu rupu od golmana Lakica
Momak ti si toliko negativan, da ti niko zivi ne valja. Nikad ni za koga nisi imao lijepe riječi, kako ja pratim komentare na ovom portalu, osim predsjednika Slobode, tako da nam je sad jasno odakle vjetar puše.Nisi ti navijač Slobode, već zastupas nečije interese u svemu ovome.Kad svi prestanemo biti neciji pijuni, a početi misliti samo za dobro kluba, tada će i Sloboda na zelenu granu.
mirza24
Cijela Tuzla zna ko je unistio klub zadnjih 20 godina i ovo je prvi put da smo dobili postene ljude u upravi a podrzava ih 80% Tuzle i Jasmin prema tome jarane nemoj da branisove prijasnje jer duzni smo 4-5 miliona sa tim tvojim presjednicima
Odoše ti tvoji za par dana, čekaju samo Dinamo da dignu lovu
I ne branim nikoga samo ti kažem da ti ne valja niko a ovu upravu niko ne podržava osim vas nekolicine koji se prodate za par ulaznica
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.