Odlična atmosfera u Butmiru: Zmajevi obavili prvi trening
Foto: EPA

Očekuje se dolazak Sušića i Kolašinca

Odlična atmosfera u Butmiru: Zmajevi obavili prvi trening

Izabranici Mehmeda Baždarevića su danas u Trening centru FK Sarajevo u Butmiru odradili prvi trening pred susret kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo protiv Belgije.

U taboru reprezentacije Bosne i Hercegovine je vladala odlična atmosfera, a Mehmed Baždarević očekuje da se ostatku ekipe pridruže još i Sead Kolašinac i Mateo Sušić, koji bi u glavni grad naše države trebali doputovati večeras.

Kako je već poznato, Miralem Pjanić, Jozo Šimunović i Sanjin Prcić će propustiti naredni susret zbog povreda, dok su se Zmajevima u Butmiru pridružili, naknadno pozvani, Haris Medunjanin i Nemanja Bilbija, te povratnik u reprezentaciju BiH, Sejad Salihović.

Susret BiH i Belgije će se odigradi na Grbavici u subotu, 7.10. 2017. godine, u 18:00 sati.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi