Odlična Sloboda sigurna protiv Dinamo Minska

Nova pobjeda u Antaliji

Odlična Sloboda sigurna protiv Dinamo Minska

Fudbaleri Slobode su danas u Antaliji savladali Dinamo iz Minska rezultatom 2:0 i tako na najbolji način priveli kraju pripreme u Turskoj.

Sloboda je od prve minute nastupila u sastavu: Pirić, Kostić, Efendić, Zeba, Ivetić, Sarić, Mehmedagić, Haurdić, Stjepanović, Ahmetović i Veselinović.

Tuzlaci su u prednost došli u 19. minuti, kada je Zajko Zeba postigao novi pogodak i tako postavio rezultat prvog poluvremena. Iskusni kapiten Slobode igra u velikoj formi i sasvim sigurno će biti glavna uzdanica crveno-crnih u drugom dijelu sezone.

Igrao se 63. minut kada je Sloboda postigla i drugi gol, a strijelac je bio Veselinović. 

Do kraja utakmice viđeno je još nekoliko uzbuđenja pred golom bjeloruskog tima, a najbolju priliku za Slobodu imao je Zajko Zeba u 79. minuti. Njegov pokušaj iz slobodnog udarca lako je ukrotio golman Dinama Ignatovič.

Prijateljska utakmica:

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Sloboda - Dinamo Minsk 2:0 (Zeba 19', Veselinović 63')

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi