Odlična utakmica u Valenciji: Levante savladao Las Palmas

Golijada u posljednjoj utakmici 21. kola Primere

Odlična utakmica u Valenciji: Levante savladao Las Palmas

Posljednja utakmica 21. kola španske Primere koja se odigrala večeras u Valenciji donijela je pravu golijadu i pobjedu Levantea. Domaći tim je bio bolji od Las Palmasa, kojeg je savladao rezultatom 3:2.

Morales je u 25. minuti pogodio za vodstvo Levantea od 1:0, da bi na 2:0 povisio Deyverson u drugoj minuti nastavka. Već u 49. minuti na semaforu je stajalo 2:1, a prvi pogodak za goste na ovoj utakmici postigao je Willian Jose.

Morales je novim golom u 63. minuti vratio sigurnu prednost Levanteu, da bi mu se tri minute nakon toga revanširao Willian Jose, koji je svojim drugim golom ponovo vratio Las Palmas u život.

Do kraja utakmice su obje ekipe imale nekoliko šansi, ali se rezultat nije mijenjao. Sve vrijedno pomena je isključenje strijelca drugog gola za Levante Deyversona, koji je u trećoj minuti nadoknade morao napustiti igru zbog drugog žutog kartona.

Primera, 21. kolo:

Potražite više informacija na temu La Liga:

Levante - Las Palmas 3:2


Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi