Odlične vijesti za Barcu: Iniesta spreman za El Clasico

Može igrati protiv Reala

Odlične vijesti za Barcu: Iniesta spreman za El Clasico

Endin Čaušević

Fudbaleri Barcelona narednog vikenda igraju na domaćem terenu protiv Real Madrida u okviru 14. kola španske La Lige.

Izabranici Luisa Enriquea nalaze se u maloj rezultatskoj krizi jer u posljednje dvije utakmice u domaćem prvenstvu nisu uspjeli upisati pobjedu. Ipak, pred El Clasico navijači Barcelone saznali su sjajne vijesti jer će za ovaj meč biti spreman Andres Iniesta.

Iniesta je propustio nekoliko posljednjih utakmica katalonske ekipe zbog povrede koljena, ali se uspio oporaviti za najvažniji meč prvog dijela sezone. Enrique je na današnjoj press konferenciji potvrdio da je Iniesta spreman za El Clasico.

"Iniesta je potpuno spreman za duel s Real Madridom. Još samo čekamo da ljekari odobre njegov povratak na teren što bi se trebalo desiti već sutra", rekao je trener Barcelone.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi