"Iniesta je spreman za El Clasico? To su s*anja!"

Enrique ljut zbog medijskih natpisa

"Iniesta je spreman za El Clasico? To su s*anja!"

Španski fudbaler i vezista Barcelone Andres Iniesta povrijeđen je već nekoliko sedmica.

Iniestin oporavak za sada prolazi u najboljem redu, ali teško je očekivati da će se on uskoro vratiti na teren. Upravo o tome govorio je i trener Barcelone Luis Enrique na konferenciji za novinare.

"Najave da će Iniesta biti spreman za El Clasico su medijsko s*anje. Oporavak ide dobro, to je istina, ali neću praviti pritisak na igrača i doktore. Najbitnije je da se oporavi", rekao je Enrique.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Podsjetimo da se El Clasico igra 3. decembra, a da se sutra navečer igra veliki derbi između Atletica i Reala, a Enrique bi volio da nijedna ekipa ne osvoji bodove na tom meču.

"Želim da oba tima izgube", kratko je poručio trener Barcelone.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi