Odlični Kikanović ipak nije mogao sam

Nancyju poraz i ispadanje

Odlični Kikanović ipak nije mogao sam

Košarkaši Nancyja su večeras poraženi od Limogesa rezultatom 82:77 u polufinalu francuskog prvenstva, te se tako ukupnim rezultatom 3:0 oprostili od takmičenja.

Ono što raduje jeste odlična partija Elmedina Kikanovića, koji je meč završio sa 20 poena i 11 asistencija. Naš reprezentativac je na terenu proveo čak 39 minuta, a bio je prvo ime utakmice.

Limoges je do pobjede predvodio Moerman sa 19 ubačenih poena, a sa svojim timom će se u finalu prvenstva sastati sa ekipom Strasbourga, koja je bila bolja od Le Mansa također sa 3:0.

LNB, polufinale:

Nancy - Limoges 77:82

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.