Odluka da damo posao Vilanovi je brilijantna, kaže Rosell

U Barceloni zadovoljni Titom Villanovom

Odluka da damo posao Vilanovi je brilijantna, kaže Rosell

Predsjednik kluba iz Katalonije Sandro Rosell smatra kako je odluka da klub postavi Vilanovu za trenera bila izvanredna. 

Vilanova je na klupi zamijenio Pepa Guardiolu početkom ove sezone. Da je Vilanova uradio za par mjeseci odličan posao svjedoči i prva pozicija na tabeli Primere, kao i 11 bodova viška u odnosu na prvog pratioca. 

 

"Tito ima talenta, on zna šta Barcelona znači, šta je La Masija i šta znači biti Katalonac. Odluka Zubizarrete da njemu da posao je odlična.", rekao je Rosell. 

Potražite više informacija na temu La Liga:

 

Dotako se Rosell i Xavija, te rekao da ne očekuje da će se sjajni Španac uskoro povući iz fudbala. "Tek je produžio ugovor do 2016. godine. Do tada će imati 36 godina, ali mi vjerujemo da ovaj ugovor neće biti zadnji koji je potpisao sa nama", Rosellove su riječi. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti