Odluka koja je Agueru spasila život u teškoj nesreći
Foto: EPA

Zamolio vozača da uspori i stavio pojas

Odluka koja je Agueru spasila život u teškoj nesreći

Midhat Šljivak

Svijet fudbala jučer je potresla informacija kako je napadač Manchester Cityja Sergio Aguero teže povrijeđen u saobraćajnoj nesreći u Amsterdamu.

Aguero je vozeći se u taksiju doživio nesreću u kojoj su mu slomljena rebra, a njegov otac Leonel de Castillo je za sve okrivio vozača automobila

Otkrio je kako je njegov sin predosjetio da će se nešto loše desiti i zamolio je vozača da smanji brzinu.

"Sergio je zamolio vozača da uspori i sve što je on rekao je "ok". Stavio je pojas, a nakon toga je auto izletio sa puta i udario je u rasvjetni stub. Hvala Bogu da su stradala samo rebra. Moglo je biti mnogo gore", rekao je otac argentinskog fudbalera.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Aguero će zbog oporavka od povrede propustiti određeni period, a još uvijek nije poznato kada bi se mogao vratiti treninzima.

Zaprati Manchester City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi