Odluka Mourinha: Ibrahimović neće igrati

Odluka Mourinha: Ibrahimović neće igrati

E. Škorić

Zlatan Ibrahimović propustit će duel Manchester Uniteda i Zoryje, koji se igra u četvrtak.

Prema pisanju Manchester Evening Newsa, Jose Mourinho je odlučio da Ibrahimović odmori u četvrtak, što je mora se priznati i očekiavno, budući da je sezona duga, a Portugalac želi da uvijek ima spremne svoje ključne igrače. Uz dužno poštovanje, Zorya nije rival protiv kojeg bi United morao da igra sa najjačim timom.

Nema niti Lukea Shawa, koji će također odmarati, obzirom da je nedavno zadobio jednu povredu i s njim se Mou ne želi kockati.

Zbog povrede za vikend, mogao bi meč sa Ukrajincima da propusti i Anthony Martial, dok je Mourinho obećao dati šansu Henrikhu Mkhitaryanu, kojeg je ovog ljeta doveo iz Borussije Dortmund.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

United traži prve bodove na Old Traffordu u Evropskoj ligi nakon što je u prvom kolu ovog natjecanja u Rotterdamu izgubio od Feyenoorda s 1:0.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi