Odluku o odlasku "dijamanta" daje Veh
Na pragu San Sira: Edin Džeko

Pregovori oko transfera Džeke i dalje traju

Odluku o odlasku "dijamanta" daje Veh

Pregovori između Wolfsburga i Milana oko transfera Edina Džeke na San Siro nalaze se u završnoj fazi. Uprava Wolfsburga odluku o Džekinom odlasku prebacila je na trenera Armina Veha.

“Moramo prvo razgovarati sa trenerom Vehom”, kratko je za Sky Sport izjavio predsjedik Wolfsburga Hans-Dieter Potsch.

Međutim, izvori bliski upravi Wolfsburga navode kako su aktuelni prvaci Njemačke popustili pred ponudama Milana, te da će Džekin definitivni prelazak u Italiju biti objelodanjen u narednih nekoliko dana.

Džeko je u nekoliko navrata izjavio kako bi volio da pređe u redove Milana, a italijanska ekipa već nekoliko dana vodi pregovore sa Wolfsburgom oko visine odštete, za koju se pretpostavlja da će biti u visini od oko 30 miliona eura.

Zaprati AC Milan, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AC Milan Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.