Odom potpisao za Bešiktaš

Odom potpisao za Bešiktaš

Midhat Šljivak

Nakon što tokom prethodnog dana nisu uspjeli osigurati potpis centra New Jerseya Brooka Lopeza, čelnici Bešiktaša su se ponovo okrenuli dovođenju Lamara Odoma u svoj tim, a na kraju su u toj namjeri i uspjeli.

Krilni centar Los Angeles Lakers dogovorio je sve uslove oko svog prelaska u Bešiktaš, a svom novom timu bi se trebao priključiti već u nedjelju.

Financijski detalji ugovora Odoma sa Bešiktašom nisu poznati, a prema izvorima ESPN-a ukoliko Odom ostane do kraja sezone u Turskoj, zaradiće preko 2 miliona eura.

Lamar Odom je tokom prethodnih sedam sezona bio jedan od ključnih igrača Lakersa sa kojima je osvojio i dvije titule prvaka NBA lige, a ored tog tima igrao je još i za Miami Heat.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.