Odović: Dođe do opuštanja kada igramo kod kuće

Željo nije uspio pobijediti

Odović: Dođe do opuštanja kada igramo kod kuće

Edmir Škorić

Željezničaru je pobjeda protiv Slobode bila neophodna, no nogomet je takav sport da ne možete uvijek dobiti ono što želite.

Sloboda je, tako, osvojila bod na Grbavici, odigravši 1:1 protiv ekipe koja ima izgledne šanse da do kraja bude prva.

“Ne radi se ovdje samo o neiskustvu. I fizički smo pali danas. Ova mlada ekipa teško može igrati konstantno dobro, a kod kuće kada igramo dođe do opuštanja”, kazao je trener Želje Milomir Odović, dodavši:

“U drugom dijelu iz jedne odbijene lopte primamo gol. Sloboda nije imala više nijednu šansu. Tek smo počeli tada da igramo, ali nije bilo dovoljno”.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Željo očekuje gostovanje kod Zvijezde u Gradačcu.

“Sada treba što prije vratiti ekipu i ove mlade igrače, te pokušati nešto uraditi u gostima u Gradačcu”, dodao je Odović.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije