Odović došao da poželi sreću Čapljiću i igračima, pa otišao

Odlazak s Grbavice

Odović došao da poželi sreću Čapljiću i igračima, pa otišao

Edmir Škorić, foto: A. Berbić

Milomir Odović, dojučerašnji trener FK Željezničar, danas se oprostio od Grbavice.

Odović je imao jedan lijep period u Željezničaru, s kojim je bilježio dobre rezultate ovog ljeta u Evropi, no loši rezultati u prvih sedam kola Premijer lige koštali su ga smjene.

Njemu je Uprava zahvalila na dosadašnjem radu, a za novog šefa stručnog štaba imenovan je Vlado Čapljić, još jedan bivši igrač Plavih.

I dok je Čapljić došao da se upozna s igračima na prvom treningu, negdje oko 16:00 sati je Odović bio pred službenim klupskim prostorijama, srdačno se pozdravio sa ljudima iz Željezničara, ali i običnim svijetom, te je krenuo dalje. Kratko je razgovarao i sa Čapljićem, kome je također zaželio puno sreće u novom poslu.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Njega sasvim sigurno čekaju novi izazovi, a sam kaže kako će uvijek biti Željin vojnik i kako će, ako ponovo bude potrebe, ponovo doći na Grbavicu.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.