Odović: Igračima nešto 'klikne', pa počnu igrati normalno

Iskusni stručnjak zadovoljan nakon visoke pobjede

Odović: Igračima nešto 'klikne', pa počnu igrati normalno

S. Mlaćo

Željezničar se večeras prošetao Pecarom. Plavi su slavili visoku pobjedu nad rivalom za sami vrh tabele, te su ponovo na liderskoj poziciji. 

Željezničar je pokazao mnogo više, zasluženo slavio, te je Milomir Odović naravno mogao biti zadovoljan viđenim.

"Sigurno je da smo na vrijeme postigli pogodak, sve je mogli otići na stranu Širokog Brijega. Imali smo mnogo problema u defanzivini, ali stali smo bliže i sve nam se otvorilo. Prije isključenja morali smo mirnije igrati, a mi smo išli brzopleto u završnicu. Dobro smo odigrali u defanzivi,  imali mnogo skokova, ali sve smo blokirali na vrijeme. Zadovoljan sam rezultatom i igrom", kazao je Odović, te dodao u svom stilu.

"Ponekad igrači pored svih uputa gledaju i igraju po svom. Nešto im 'klikne' i počnu igrati normalno".

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi