Odović: Isključenje Bakrača je pokvarilo utakmicu
Željezničar je na Koševu pružio dobar otpor gradskom rivalu, ali na kraju nisu uspjeli da izbjegnu poraz

Trener FK Željezničar

Odović: Isključenje Bakrača je pokvarilo utakmicu

M. Šljivak

Željezničar je poražen na Koševu sa 2:1 u susretu 16. kola Premijer lige BiH.

Poraz u gradskom derbiju drugi je uzastopni za izabranike Milomira Odovića, a trener Plavih sa Grbavice ne može da bude zadovoljan nakon novog neuspjeha.

"Isključenje Bakrača je pokvarilo utakmicu. Sarajevo je bilo bolje u prvom poluvremenu, ali da nije bilo isključenja bila bi bolja utakmica. Nismo im dozvolili da nam u drugom poluvremenu prave šanse, ali to nije bilo dovoljno", rekao je Odović.

"Moramo se potruditi da budemo bolji i da odigramo bolje nego danas. Prvih 15-ak minuta sudije su pustile sve. Ne želim da komentarišem, ali to se dogodilo"; rekao je Odović.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

Saimai1316
Evo opet ja moram ovog covjeka komentarisati,to je nevjerovatno kako covjek po drugima osipa uvijek,,al ne na nacin da bude mudonja pa kaze direktno pa ko ga jebe nego on uvijek ubode pa okolo onda.zadnji put je tako kritikovao igrace..ovaj put su mu sudije krive iako on ne zeli da komentarise sudjenje..pa covjece cujes li ti sebe kad pricas
19 3
Novak Profilćić
opet netko drugi kriv ...
17 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi