6

Komentari (6)

Harisss
Ovo za kupovanje titula. Ne slazem se. Tada je Zeljo u cetiri godine osvojio tri titule i dva kupa. To je najbolja poslijeratna generacija i tada su pravo dominirali. Uz to Zeljo je jedina ekipa u BiH koja je u jednoj godini osvojila duplu krunu. A sada, ruku na srce Sarajevo je najbolja ekipa lige.
casimiro
Oda je samo slag na kurslus koji vlada u upravi.I on se nesretnik u svemu pogubio.Bakrac nije utakmice kako je dosao odigrao da valja,vazda je u fazi adaptacije i pritiska.Samo budala u prvih 20 min moze dobiti dva kartona!Kod iskljucenja se ceka da primimo gol pa da se ubaci u igru osmankovic.i kao slag na tortu,vadi najboljeg igraca curjuica,a u igri ostaju vranjes i sabanadzovic koji se nisu sastavili.Ako Aek daje milion za sabanadzovica onda sa ovim sportom nesto nije unredu,po cjenu svega on je morao ostati u igri.Ali nema veze,ne moze se vazda dobijati.idemo dalje..Nadam se da ce ova nesretna uprava nauciti lekciju.
Honduras
Cigani uvijek bili i ostali.nema Osima da kupi titulu.
Saimai1316
Evo opet ja moram ovog covjeka komentarisati,to je nevjerovatno kako covjek po drugima osipa uvijek,,al ne na nacin da bude mudonja pa kaze direktno pa ko ga jebe nego on uvijek ubode pa okolo onda.zadnji put je tako kritikovao igrace..ovaj put su mu sudije krive iako on ne zeli da komentarise sudjenje..pa covjece cujes li ti sebe kad pricas
Novak Profilćić
opet netko drugi kriv ...
Doc
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.