Željo ponovo razočarao svoje navijače

Odović razočaran: Pojedini igrači su pokupili svu pamet svijeta, a ja znam koliko ne znaju

S. Mlaćo

Željezničar je danas ponovo razočarao svoje navijače.

Plavi su poraženi od Zvijezde 09 te propustili priliku da se približe lideru Sarajevu koji je danas poražen od GOŠK sa 1:0.

Željo je ponovo djelovao bezidejno i nije mogao do pogotka, te su malobrojni navijači razočarani napustili Grbavicu.

Nakon meča svoje viđenje susreta dao je Milomir Odović.

"Ne znam šta bih vam rekao, zaista. Odigrali smo slabu utakmicu, posebno prvo poluvrijeme. Imali smo šansi, ali nismo zaslužili da ih iskoristimo. Neki igrači imaju precijenjeno mišljenje o sebi, tako se i ponašaju. Ovo je trebao da bude praznik fudbala, posebno imajući u vidu rezultat u Gabeli, ali desilo se nešto sto niko nije očekivao", kazao je šef stuke Plavih Milomir Odović, te dodao.

"Mnogo toga ne štima, ne želim da imenujem. Nije ovo ni mjesto ni vrijeme da se priča o razlazu sa igračima".

O svom statusu kaže, te igrama kluba kaže.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Nemam pojma. Ništa mi nije teško za Željezničar, prihvatam odovornost, ali opet kažem. Neki igrači misle da su pokupili svu pamet svijeta, a ja znam koliko oni zapravo ne znaju. Povjerenje u igrače imam, ali neki su izgubili to povjerenje. Moramo dovesti neke igrače, ali neke koji znaju driblati. Mi u ekipi nemamo igrača koji zna da dribla.Ne odbijaju ti igrači da me slušaju, mislim da je u pitanju neznanje. Zajmović nije loš momak, ali mora slušati, razvijati se... On nije Henry, trebao je primiti onu loptu i lijepo završiti tu sansu, a ne onako da gađa iz prve. Ne vjerujem da igrači namjerno igraju loše, ako igraju onda... Ja mogu griješiti u najboljoj namjeri, mislim da i oni tako griješe. Bilo je negativne energije ovih dana, izgleda da se to ispoljilo večeras. Navijači su uvijek u pravu, podrzavaju nas kad je najteže. Oni su jedini pravi, mi moramo puno raditi da budemo na njihovom nivou. Upad ne bih komentarisao jer ga nisam vidio najbolje".

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Saimai1316
Ovaj covjek uvjek osipa po igracima kad se izgubi,jos nikad na sebe nije preuzeo odgovornost i ko bi zelio da ga takva licnost trenira
74 44
mokekemo
daj juniore da igraju derbi ovo su uhljupi
47 12

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi