Odović: Slijede slabiji protivnici, bit ćemo još bolji

Trener Željezničara zadovoljan

Odović: Slijede slabiji protivnici, bit ćemo još bolji

Iskusni Milomir Odović se u velikom stilu vratio na Grbavicu, gdje je večeras prilično rutinski savladao Zrinjski sa 2:0 i tako nanio poraz najvećem rivalu za šampionsku titulu.

Publika na Grbavici je nakon dugo vremena mogla vidjeti dopadljivu igru fudbalera u plavim dresovima, a kao kruna svega došla su tri boda protiv tima koji je u proteklih nekoliko godina zadao dosta bolnih udaraca Željezničaru.

"Naša pobjeda je zaslužena. Na momente smo igrali pristojno, ali smo na kraju pali što je donekle i normalno. Sada moram otvoriti ekipu, a onda se okrećemo novim utakmicama", rekao je Odović, te dodao:

"Vjerujem da ćemo igrati sve bolje i bolje s vremenom. Kratko smo skupa, faktički se još uvijek upoznajemo. Sada nam slijede neki slabiji protivnici i mislim da ćemo biti još bolji. Zrinjski je dobra ekipa, ali večeras smo zasluženo slavili. Želim im sve najbolje".

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti