Odović: Teška utakmica; Žižović: Više sam očekivao od Željezničara

Izjave trenera nakon meča

Odović: Teška utakmica; Žižović: Više sam očekivao od Željezničara

S. Mlaćo

U posljednjem susretu 9. kola Premijer lige BiH Željezničar je savladao Radnik iz Bijeljine sa minimalnih 1:0 te se vratio na lidersku poziciju.

Junak tima sa Grbavice bio je strijelac jedinog pogotka Sulejman Krpić, a treba staći da su i goste u par navrata u drugom dijelu opasno zaprijetili, te lako mogli do boda.

Nakon meča svoj komentar dali su Milomir Odović i Mladen Žižović.

"Veoma teška utakmica. Radnik je kvalitetan i znali smo da će igrati ako im to pustimo. U prvom dijelu smo trebali riješiti utakmicu, međutim osjeti se umor zbog intenzivnog rada. Nadam se da će nam se taj rad vratiti", kazao je Odović koji se dotakao meča Kupa.

"Idemo utakmicu po utakmicu. Široki je odlična ekipa, ali mi ćemo pokušati odigrati najbolje što možemo".

U Radniku imaju za čim da žale.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Da bi se napravili nešto morate postići pgoodak. Željo je zasluženo poveo, u drugom smo bili bolji, te pokušavali da dođemo do pogotka. Možemo da žalimo što nismo osvojili bod, a od Željezničara sam očekivao više", kazao je trener Bijeljinaca Mladen Žižović.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi