Određena službena lica za 3. kolo PL, pet susreta u direktnom prijenosu

Derbi se igra na Grbavici

Određena službena lica za 3. kolo PL, pet susreta u direktnom prijenosu

Samir Mlaćo

U danima vikenda igraju se susreti 3. kola Premijer lige BiH. Derbi se igra u nedjelju na stadionu Grbavica kada će Željezničar ugostiti Zrinjski.

Pravdu na ovom meču će dijeliti Dragan Petrović (Banja Luka), dok će njegovi pomoćnici biti Sreten Udovčić (Prijedor) i Damir Lazić (Brčko).

Na centru u duelu Sarajeva i Slobode naći će se Zoran Grbić iz Prijedora. Pomoćnici su Jure Musa (Čitluk) i Mirza Demir (Kakanj).

Ermin Sivac iz Zenice će dijeliti pravdu na meču Širokog Brijega i Radnika, dok je glavni sudija meča FK Velež - NK Čelik Admir Musić (Sarajevo).

U Ugljeviku se sastaju Zvijezda 09 i Mladost. Glavni sudija ovog meča je Musa Mateo iz Čitluka.

Tuzla City i Borac će odmjeriti snage u Tuzli. Na centru će se u ovom meču naći Irfan Peljto iz Sarajevo.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Pet susreta ovog kola moći će gledaoci pratiti putem tv ekrana, a samo meč Zvijezde 09 i FK Mladost nije moguće pratiti u ovom kolu.

Četiri susreta ovog kola igra se u subotu, tek dva u nedjelju.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti