Održan sastanak čelnika NFSBiH s klubovima Premijer lige BiH
Foto: N/FS BiH

Za vikend starta Premijer liga BiH

Održan sastanak čelnika NFSBiH s klubovima Premijer lige BiH

Endin Čaušević

U Vogošći je danas održan sastanak predstavnika NFSBiH sa predsjednicima i direktorima klubova Premijer lige Bosne i Hercegovine.

Povod ovog sastanka bio je što nova sezona Premijer lige BiH starta ovog vikenda. Na sastanku su prisutne pozdravili prvi potpredsjednik Saveza Darko Ljubojević, te generalni sekretar Jasmin Baković.

Na sastanku je vođena konstruktivna diskusija, a klubovi su upoznati sa Ugovorom o sponzorstvu lige, kao i finansijskim obavezama prema Nogometnom/Fudbalskom savezu Bosne i Hercegovine.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Takođe, predstavnici klubova su imali priliku da se upoznaju i sa izmjenama i dopunama Propozicija svih takmičenja NFSBiH.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi