Održana osnivačka Skupština MNK Posavina

Brojna poznata imena u Upravi kluba

Održana osnivačka Skupština MNK Posavina

S. Mlaćo

Večeras je u Orašju održana osnivačka Skupština MNK Posavina.

Na Skupštini su se našla mnogo poznata imena kao što su Bakir Beširević, Ilija Lučić, Goran Živković, Marko Prgić, Matijas Pejić, Marjan Gajčević, Mehmed Memišević, Ilija Ristanić, Ivan Pejić, Marijan Marošević, Marijan Živković...

Radi se o nekolicini istaknutih sportskih radnika, s obzirom da je Bakir Beširević legenda NK Osijek i bivši reprezentativac naše zemlje, Ilija Lučić selektor ženske kadetske reprezentacije BiH, Mehmed Memišević trener i osnivač ŽOK Orašje, Goran Živković legenda HNK Orašje i osvajač Kupa BiH, te drugi sa veoma uspješnim karijerama.

Za predsjednika kluba izabran je Matijas Pejić, nekadašnji mladi reprezentativac naše zemlje, a za dopredsjednika Ivan Pejić. Sekretar kluba je Marko Prgić, a istaknuto je da je cilj osnivanja kluba okupljanje djece i mladih na aktivno sudjelovanje u drušvu, te promocija, razvijanje i unapređenje malog nogometa u Posavskom kantonu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi