Održana prozivka na Pecari

Širokobriježani počeli pripreme

Održana prozivka na Pecari

Jučer ujutro su igrači Širokog Brijega obavili liječničke preglede, a u 17 sati na stadionu Pecara održana je i prozivka igrača, te su započete pripreme za iduću sezonu.

Na prozivci su bila sljedeća imena: Bandović, Baćak, Marić, Soldo, Topić, Barišić, Ćutuk, Diogo, Ćorić, Renato, Wagner, Mišić, Perajica, Ivanković, Šilić, Mišić, Glavina, Markić, Pinjuh, Hrkać, Martinez i Brekalo.

Nakon prozivke igrači su se skupa sa stručnim stožerom uputili na prvi trening u kampu na Mostarskom blatu gdje će održati jedan dio priprema, dok će drugi odraditi na Kupresu.

Što se tiče igračkog kadra, kako smo već pisali, članovi kluba s Pecare više nisu Martinović, Veliz, Lisboa i Karoglan koji je u Širokom bio na posudbi iz Rijeke. Na prozivci se nije pojavio ni jedini igrač koji je doveden da pojača konkurenciju, Ante Serdarušić, a kako saznaje SportSport.ba, Serdarušić se nije ni javio da opravda izostanak.

Mirko Hrgović također danas nije bio na prozivci, ali on ima dogovor sa klubom da će ostati na Pecari ukoliko ne nađe bolji inozemni angažman.

Od novih imena tu je samo argentinski igrač Martinez, koji ima ugovor sa Širokim, a prošlu polu sezonu je odradio na posudbi u Vukovaru, te novi-stari kondicijski trener Frano Hrkać koji se vratio iz Japana.

Prvi nastup u Europskoj ligi Širokog očekuje već 1. srpnja,a protivnika će saznati 21.lipnja kada će se održati ždrijeb.

Zaprati NK Široki Brijeg, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Široki Brijeg Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.