Održana prozivka NK Vitez, sutra prvi trening

Opravdano izostala petorica

Održana prozivka NK Vitez, sutra prvi trening

Samir Mlaćo

U prostorijama kluba danas je održana prozivka nogometaša Viteza, a igračima i medijima između ostalih su se obratili šef stručnog štaba Slaven Musa i predsjednik kluba Slaven Garić.

 "Želim dobrodošlicu našem novom igraču Elviu Bibiću, a svima vam želim sretan rad. Naš cilj se zna i ja u njega ne sumnjam", kazao je predsjednik Vitežana Slaven Garić. 

Vitežani će sutra u 10 sati odraditi prvi trening u Sportsko-rekreacijskom centru Romari u tom gradu, a današnjoj prozivcu su se odazvali: Armin Kapetan, Zoran Kokot, Ivan Livaja, Emir Hodžurda, Ivan Tirić, Boban Đerić, David Samuel Nwolokor, Tony Livančić, Kristijan Ramljak, Jakov Milas, Juraj Petrović, Milan Muminović, Jurica Badrov, Marko Franjić, Ivan Mamić, Ivan Stanić, Nermin Varupa, Anel Dedić, Elvis Bibić i Elvis Sadiković. 

Opravdano su izostali Hrvoje Barišić, Marko Jevtić, Damir Rašić, Vedran Vrhovac i Petar Kovač.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

NK Vitez je prvi dio sezone završio na devetom mjestu sa 20 osvojenih bodova. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti