Održana prozivka u FK Sarajevo, priključena trojica juniora

Sutra prvi trening

Održana prozivka u FK Sarajevo, priključena trojica juniora

Danas je u klupskim prostorijama uoči sutrašnjeg prvog treninga održana prozivka FK Sarajevo.  

Stručnom štabu na čelu sa Mehmedom Janjošem na raspolaganje su se stavili gotovo svi igrači, izuzev Crnkića koji ima problema s letom, a vrijedi istaknuti da su prvom timu priključena i trojica polaznika klupske akademije. 

Kada je u pitanju plan priprema, fudbaleri Sarajeva će u glavnom gradu BiH trenirati do 21. januara kada odlaze na osam dana u Čitluk. U tom periodu će biti odigrane dvije prijateljske utakmice, a protvnici su Brotnjo i Velež. 

Ekspedicija Sarajeva će se nakon Čitluka zaputiti u Antaliju (01.02. - 13.2.) na drugi dio priprema. Za vrijeme provedeno u Turskoj bit će odigrane tri utakmice protiv Lokomotiv Tashkenta (06.2.), Silkeborga (09.2) i Illichevets Mariupola (12.2). 

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Generalna provjera pred početak drugog dijela sezone zakazana je za 19. februar, a protivnik i lokacija bit će naknadno poznati.

Igrači koji su se pojavili na prozivci: Bojan Pavlović, Adi Adilović, Emir Plakalo (povratak sa posudbe), Dušan Hodžić, Advan Kadušić, Adnan Kovačević, Saša Novaković, Saša Balić, Marko Mihojević, Almir Bekić, Edvin Rastoder, Perica Ivetić, Edin Rustemović, Haris Duljević, Elvis Sarić, Siad Husejinović, Anel Hebibović, Samir Radovac, Elvedin Herić, Nemanja Anđušić, Vedad Gljiva, Mersudin Ahmetović, Amer Bekić, Hamza Čataković te priključeni polaznici Akademije Nedim Hadžić, Semir Smajlagić i Selmir Pidro.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi