Plakalo se vraća na Koševo

Mladi golman ponovo u bordo dresu

Plakalo se vraća na Koševo

S. Mlaćo

Mladi golman Emir Plakalo pojavit će se na prozivci FK Sarajevo, te prema svemu sudeći u drugom dijelu sezone nositi dres bordo tima. 

Plakalo je u protekloj polusezoni kao posuđen član tima sa Koševa proveo u Metallegheu iz Jajca, ali nije imao priliku da pokaže svoje kvalitete. Naime, upisao je samo jedan nastup u kup takmičenju protiv Veleža, dok u Premijer ligi nije dobijao priliku pored neprikosnovenog Nevresa Fejzića.

Talentovani golman je izdanak Akademije FK Sarajevo, a ugovor sa bordo timom veže ga do ljeta 2018. godine. Branio je za juniorsku reprezentaciju naše zemlje, te upisao deset nastupa.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi