Održano donatorsko veče na Gradskom stadionu

Prisustovalo oko 200 zvanica

Održano donatorsko veče na Gradskom stadionu

Na Gradskom stadionu u Banjaluci sinoć je održano donatorsko veče.

Događaju je prisustvovalo oko 200 zvanica, a među prisutnima bilo je rukovodstvo kluba na čelu sa Dejanom Kusturićem, mnogobrojni privrednici, navijači, kao i bivši članovi FK Borac.

Na donatorskoj večeri predstavljen je petogodišnji plan funkcionisanja i razvoja kluba. 

Velikan iz Platonove je saopštio da će se od 1. jula krenuti sa prodajom članskih sezonskih karata po cijeni od 30 KM. Tokom jula trebali bi se izvršiti i određeni radovi na zapadnoj tribini. Takođe, u narednim danima otpočeće radovi na izgradnji pomoćnog terena.

Potražite više informacija na temu Prva liga Republike Srpske:

Cilj Banjalučana u narednoj sezoni je ekspresan povratak u Premijer ligu, a kako u klubu ističu, crveno-plavi bi se u skorije vrijeme trebali boriti za sam vrh najelitnijeg takmičenja.

Zaprati FK Borac, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Borac Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi