Ofanzivac Bayera na pragu Liverpoola

Želi ga Brendan Rodgers

Ofanzivac Bayera na pragu Liverpoola

Redsi se spremaju za novi veliki šoping u ljetnom prijelaznom roku, a na vrhu liste želja nalazi se ofanzivac Bayera iz Leverkusena. 

Riječ je o Heung-Min Sonu, 22-godišnjem reprezentativcu Južne Koreje, koji je pažnju trenera Brendana Rodgersa privukao svojim ovosezonskim partijama u njemačkoj Bundesligi. 

"Znam da ga je Liverpool skautirao nekoliko puta ove sezone i želi ga imati u svom timu", kazao je Thies Bliemeister, čovjek koji se brine za karijeru južnokorejanskog fudbalera.

Engleski mediji nagađaju da bi odšteta za Sona trebala iznositi oko 15 miliona funti, a ukoliko se transfer dogodi Heung-Min Son će biti prvi Južnokorejac koji je igrao za klub s Anfielda.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.