Za osmoricu više nema mjesta na Anfieldu

Napuštaju klub

Za osmoricu više nema mjesta na Anfieldu

Edmir Škorić

Na izlaznim vratima Anfielda se navodno nalazi čak osam nogometaša.

Među igračima na koje Liverpool više neće računati od ljeta je i Mario Balotelli. Kontroverzni napadač postigao je samo jedan prvenstveni gol od dolaska iz Milana prošlog ljeta za 16 miliona funti.

Prema Expressu, pored Balotelija, višak na Anfieldu su i Glen Johnson, Kolo Toure, Jose Enrique, Rickie Lambert, Lucas Leiva i golman Brad Jones.

Johnsonu i Toureu ističu ugovori na kraju sezone, a Enrique i Jones bi trebali biti prodani godinu dana prije isteka ugovora.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Lucasov angažman je neizvjestan, a Lambert je također razočarao od dolaska iz Southamptona. Definitivno se od njega više očekivalo.

Redsi su prošle godine bili drugi u Premiershipu i sada pokušavaju da izbore Ligu prvaka jer su trenutno peti na tabeli i sve su prilike da će tu ostait jer su na minus četiri boda od Uniteda.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.