8

Komentari (8)

Koliko znam Skoblar, Samardzic, Santrac, Borota i Mrkela to su bili biseri OFK Beograda, ne znam da je OFK Beograd ikada bio prvak Jugoslavije a da su osvajali kup to je tacno. Nekada je Zagreb ima tri prvoligasa u staroj Jugoslaviji, a to su: Zagreb, Tresnjevka i Dinamo isto tako Novi Sad ne ima jednu sezonu dva prvoligasa u ex Jugoslaviji a to su: Vojvodina i Novi Sad, poznati fudbaler koji je igrao u Novom Sad-u to je bio Pirmajer, NoviSad je proveo jednu zezonu u prvoj ligi stare Jugosavije, da bi Pirmajer presao u Partizanu nakon ispadanja Novog Sada iz prve lige.
Koliko znam Skoblar, Samardzic, Santrac, Borota i Mrkela to su bili biseri OFK Beograda, ne znam da je OFK Beograd ikada bio prvak Jugoslavije a da dsu osvajali kup to je tacno. Nekada je Zagreb ima tri prvoligasa u staroj Jugoslaviji, a to su: Zagreb, Tresnjevka i Sinamo isto tako Novi Sad ne ima jednu sezonu dva prvoligasa u ex Jugoslaviji a to su: Vojvodina i Novi Sad, poznati fudbaler koji je igrao u Novom Sad-u to je bio Pirmajer, NoviSad je proveo jednu zezonu u prvoj ligi stare jugosavije, da bi Pirmajer presao u Partizanu nakon ispadanja Novog Sada iz prve lige.
Prazina
S druge strane NK Zagreb kultni hrvatski klub igra petu hrvatsku ligu i nema pomaka prema naprijed
Pajkan
A fakat su mi bili draži od ovih Crvenih Kokardi i Cetaljizana.
mekac
Pa koga boli qurac za njima.
Usamljeni Hashishar
Tebe zanima. Inače ne bi pročitao članak :)
user1676717906
Plava unija, dobra raja, Karaburma je to oko.
mekac
Vjeruj da dalje od naslova nisam procitao.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.