Ofosu stigao na pregovore sa Sarajevom

Tim sa Koševa dobija prvo pojačanje?

Ofosu stigao na pregovore sa Sarajevom · Ekskluzivno

Reagy Ofosu, fudbaler iz Gane sa njemačkim pasošem, bit će najvjerovatnije prvo pojačanje FK Sarajevo.

Unazad nekoliko sedmica se špekuliše o dolasku Ofosua na Koševo, a da bi od cijele priče nešto moglo biti svjedoči i to što je ovaj 26-godišnji fudbaler već stigao u bh. prijestolnicu na pregovore sa Sarajevom.

Ofosu će se ubrzo sastati sa čelništvom trenutno trećeplasiranog tima BHT Premijer lige BiH i u sljedećim danima bi se trebala znati njegova sudbina, odnosno hoće li dogovoriti saradnju i pojaviti se na prozivci koja je zakazana za ponedjeljak.

Proteklih dana za Ofosuove usluge se interesovao i turski drugoligaš Elazigspor, međutim do dogovora nije došlo, pa je sve izvjesnije da će svoju karijeru nastaviti na Koševu.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Tamnoputi Ofosu igra na poziciji lijevog krila, a u svojoj karijeri je prije Istre 1961 igrao za NEC Nijmegen, Grodig, Chemnitzer, Ingolstadt, te drugi tim Hamburger SV-a.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

sanel muharemović
ooooooooooj, koje pojačanje!!!!???? pa bolji vam je bio mirel ibrahimović iz sloge siminhan
2 17

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi