Oglasio se agent Mesuta Ozila: Ne brinemo se..

Nakon što je Mesut izgubio unosan ugovor sa Adidasom

Oglasio se agent Mesuta Ozila: Ne brinemo se..

E. Oštraković

Nakon što je Mesut Ozil ostao bez ugovora sa Adidasom zbog raznih stvari koje je uradio i rekao, njegov agent Dr. Erkut Sogut se odlučio oglasiti.

U izjavi za medije naveo ja kako uošte ne brinu zbog tog ugovora, te da sve to Ozilu otvara neke nove vidike.

"Ne brinemo se. Nijedan od igrača iz Premier lige nema uticaj u društvu kao Mesut Ozil. Možete samo misliti kakvu atrakciju Mesut predstavlja za sve proizvođače sportske opreme. On će u oktobru napuniti 32 godine. Upoznat je sa tim da ako potpiše dvogodišnji ili trogodišnji ugovor sa nekim brendom, da će to biti sve do kraja njegove karijere. Za njega tu nije stvar u novcu. On će razviti vlastiti M10 brend", rekao je Sogut, te je dodao:

"Kakve kopačke će nositi? Dva dana može noisit opremu Pume pa onda jedan dan Nike, a možda i neki brend iz Malezije ili Indonezije. Ko zna? Sve je do njega. Postoje neki klasični, stari modeli za koje je izrazio želju da nosi", završio je Erkut Sogut.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Iako su svi pomislili da će Mesut Ozil žaliti zbog svega urađenog, jer je izgubio unosan ugovor, čini se da to na kraju neće biti slučaj.

Top Komentari

yossarian
@GAZIJA_AGA Voliš pametovati o pravopisu i gramatici, a totalni si nepismenjaković. Dvostruka negacija ne ide čak i ako si lovac. Nije osvojio ništa bitno ne isključuje mogućnost da je osvojio nešto bitno. Poyy GAYija, nastavi se blamirati i loviti medu, nastavi skupljati banove. BTW, Kako si se izvukao iz one situacije na autoputu u Njemačkoj?
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije