16

Komentari (16)

Sadik82
Momak je napravio gresku i sada jede g....svi smo mi napravili glupost ali vecina nismo javne licnosti pa na kraju ni kom nista. Sto se mene tice ziv i zdrav bio naucio si lekciju, valjda..
IvoAndric44
Treba mu vrat slomiti cuj belmin halilovic a velica cetnike
Benjamingst
Samo budala moze reci zivio ratko mladic. Covjek koji je izvrsio genocid nad Bosnjacima. Zamisli jevrej kaze jaranu svabi zivio Adold H....?
buba
tuzlaak
bokti mater hebo... samo linc
GigantMostarski
Izdo ga smrdo za milju maraka al vala i ti si usro je*o te Ratko. I tebe i prijatelja raspalog smekera
BajasCevljanovica
****tmu mater za neslanu salu, slomit mu koju kost i dobra neslana opomena... #ProcitajKnjigu"mamutiNaOstrvu"
ja_doso_nako
dabogda on on caci svom zeta doveo u kucu pa se obojica zodovoljavali
ArminA
Treba njega na lomacu i sve one koji rade poput njega. Ko god se povede za srbstvom i hrvatstvom ,odstraniti mu pasos pa budi ono sto ti srce zeli. Ipak mu je otac bio u Armiji RBiH a ne BiH ,velika razlika idiot jedan. Treba prvo ove balije poriktati,odstraniti pa onda cetnike i ustase .
Salihović23
Treba bit svjestan da nam je omladina glupa, i da on nije jedini koji se zeza s tim stvarima. Prijetnje to neće promjeniti. Treba mlade kako tako obrazovati, da znaju svoju historiju. Žalosno je to sve, al treba gledat, da se pomogne.
Hudnik
Ni u šali se to ne bi smjelo raditi
Benjamingst
Upravu si 100%
DadiG
U pravu si, ne 100, nego 1000%. Šta da neko radi sada? Ne možeš momka sada ubiti ili mu uništiti život. Dosta je od nas u životu pravilo veće ali manje skandalozne gluposti. Najveća kazna mu je ocu se pojaviti koji je bio u Armiji
nikokovac
**** se ti majmune ti si to pisao niko drugi a otidji u hag pa poljubi u ***** Mladica pa mozda i poživi jos
Rajvosa2019
Poslije yebanja nema kajanja , to znaci kad bi mu neko rekao da skoci pod voz on bi skocio . Ko zna sta je tu istina , ali sa ovakvim stvarima se ne sali
bhpremierliga12
Trebao si ukljuciti mozak na vrijeme, nista te vise ne moze oprati.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.