Oglečevac i Aračić pojačavaju Šibenik

Na Šubićevcu novi bh. igrači

Oglečevac i Aračić pojačavaju Šibenik

Juniorski reprezentativac naše zemlje i dosadašnji član Slavije, Nermin Oglečevac, priključio se pripremama hrvatskog prvoligaša Šibenika i tako pojačao bh. koloniju na Šubićevcu.

19-godišnji Oglečevac može igrati na pozicijama desnog beka i desnog veznog i od njega u Šibeniku očekuju da bude pravo pojačanje na desnoj strani. Pored Oglečevca Šibenik će dobiti još jedno pojačanje.

Ante Aračić, dosadašnji član Hajduka i igrač kojeg je Ćiro Blažević namjeravao zvati u reprezentaciju naše zemlje trebao bi pojačati štopersku liniju Šibenika. Aračić u Hajduku nije imao mnogo prostora za igru, pa se nada kako će u Šibeniku igrati više. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.