Ognjen Đelmić: Imam dobru sezonu iza sebe, još ništa nisam odlučio

Gdje će nastaviti karijeru?

Ognjen Đelmić: Imam dobru sezonu iza sebe, još ništa nisam odlučio

E. Škorić

Nakon što je postalo izvjesno da će sezona u Premijer ligi BiH biti okončana prije vremena, igrači kojima je istekao ugovor već su u fazi razmišljanja šta i kako dalje.

Među onima koji su postali slobodni krajem maja je i Đelmić, krilni igrač koji je ovu sezonu proveo u Zvijezdi 09 i u kojo je zabio pet pogodaka, a nekim igrama pokazao da je na ulasku u četvrtu deceniju spreman, zreo i motivisan da i dalje igra na visokom nivou.

Ostao je bez kluba, no igrač koji je nastupao za veliki broj klubova, pa između ostalog i za Čelik, Zvijezdu, Olimpik, Borac, Željezničar, Debrečen, Vojvodinu i Radnik, sasvim sigurno nema potrebe da brine za budućnost.

"Trenutno odmaram, malo i treniram i istina je da sam postao slobodan igrač jer mi je jučer istekao ugovor. Nisam još pretjerano ništa razmišljao gdje ću i šta ću, malo je sve poremetilo i ova pandemija koronavirusa, ali mislim da sam imao dobrih 20-ak utakmica iza sebe u ovoj sezoni i da ću moći kvalitetno odgovoriti na svaki izazov u sezoni koja slijedi", rekao je Đelmić.

Da li postoji mogućnost da ga opet gledamo u Premijer ligi?

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Nisam ništa zaista odlučio, ali u narednim danima ću preslušati sve ponude i donijeti najbolju odluku za sebe".

Zvaničnih upita za sada nema, no nema sumnje da će Đelmić itekako biti zanimljiv mnogima na tržištu.

Top Komentari

Premier
Dođi u želju oni okupljaju veterane
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi